advies 500 x 500

Gratis advies en diagnose

Is uw startmotor en of dynamo oud, versleten of kapot? Wij zoeken uit wat hiervan de oorzaak is. Met onze technische apparatuur doen we uitgebreid onderzoek om uw startmotor en of dynamo uit te lezen en te testen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Reparatie 500 x 500

Reparatie

Is een elektro onderdeel beschadigd of kapot? Neem dan contact met ons op om de reparatie met ons te bespreken. Wij repareren het deel van het object wat beschadigd of kapot is. Gebruikelijk is het onderdeel binnen 24 uur gerepareerd. 

Revisie 500 x 500

Revisie

Is uw startmotor/dynamo versleten of kapot? Wij zijn experts in het reviseren van dynamo’s/startmotoren. Revisie is onze core-business. Wij reviseren onder andere voor autogarages, taxibedrijven, busbedrijven en landbouwbedrijven. Reviseren houdt in dat alle onderdelen die kapot zijn aan een startmotor/dynamo vervangen zullen worden door nieuwe onderdelen. Dit om de startmotor/dynamo weer maximaal te laten functioneren.

Auto CE 500 x500

Haal- en breng service

Heb je een kapotte dynamo of startmotor ? Wij halen uw kapotte dynamo/startmotor gratis op. Op locatie zullen we uw dynamo/startmotor gratis testen en uitlezen. Vervolgens geven we een advies, Na akkoord zullen wij tot reparatie overgaan. Nadat we het probleem hebben opgelost zal uw startmotor/dynamo binnen 24 uur weer gereed zijn. De haal- en breng service is geheel kosteloos.

Aircoservice 500 x500

Airco service

Moet uw airco bijgevuld worden? Bij Car Electric zorgen we ervoor dat uw airco weer schoon en gevuld is met voldoende koudemiddel. Naast het vullen kijken we ook of het aircosysteem geheel in orde is of dat er eventuele problemen zijn. Mocht er een onaangename geur aanwezig zijn dan kunnen wij het aircosysteem reinigen.

Car Electric maakt gebruik van twee gassoorten:

1. Oud = 134 A

2. Nieuw = Y F 1234

WIJ VAN CAR ELECTRIC BEANTWOORDEN GRAAG AL UW VRAGEN