Car Electric is in meer dan twintig jaar uitgegroeid van een kleine werkplaats/eenmanszaak tot wat we nu zijn: een stabiel bedrijf met een team van vijf vaste medewerkers. We kiezen voor een weg waar we in geloven. Door klein te beginnen en langzaam te groeien, verstaan we ons vak door en door.

 

2002

In onze beginjaren lag de nadruk op reparatie en revisie van startmotoren en dynamo’s en op de verkoop van accu’s.

 

2004

Oprichter Ton Dekkers nam het bedrijf Auto-Electro Roosendaal over. Het werk nam toe en compagnon Michel Bosman stapte in het bedrijf. Al snel volgde de eerste medewerker.

 

2005

In 2005 zijn we ons ook gaan richten op de verkoop van compleet nieuwe units. We bleven ons ontwikkelen om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag van onze klanten.

 

2013

In 2013 zijn we gestart met een winkelgedeelte. Deze heeft een uitgebreid aanbod aan veelgevraagde (elektrische) auto onderdelen.

 

2015-2017

Sinds 2015 hebben we alle kennis in huis inzake airco-systemen en sinds 2017 hebben we ons eigen accu-label toegevoegd aan het assortiment.

 

2018

Car Electric kreeg het cargo-dealerschap sinds 1 juni 2018. Daarnaast breiden we ons assortiment uit met elektromotoren van 220 en 380 Volt.

 

2021

De samenwerking met de AVTgroep is een feit. De visie achter deze stap is dat Car Electric continuïteit wil hebben. We staan aan de vooravond van een markt die steeds belangrijker wordt: de elektrificatie van onze voertuigen en een wens van Ton Dekkers om een andere stap in zijn leven te zetten. Bij AVT is er de wens om, naast de revisie van verbrandingsmotoren, juist op de markt van voertuig elektrificatie en airco te gaan bewegen. Daarom zijn we onze krachten gaan bundelen.

WIJ VAN CAR ELECTRIC BEANTWOORDEN GRAAG AL UW VRAGEN